Yoghurtmousse met mango
Ingrediënten
Voor dit gerecht heb je volgende ingrediënten nodig voor 4 personen:
- 250gr Griekse yoghurt
- 200gr volle room
- 30gr poedersuiker
- 1 mango
- 1 eetlepel water
- 1 eetlepel passoa drank
- 8 boudoirs
- 2 passievruchten
- Muntblaadjes
- Garnering
Bereidingswijze
- Meng de yoghurt met de poedersuiker en klop de room stijf
- Spatel de opgeklopte room onder het mengsel
- Schil de mango en snij de helft van het vruchtvlees in blokjes
- Pureer de andere helft met 2 eetlepel water en 1 eetlepel passoa tot een dikke coulis
- Halveer de boudoirs en schik een eerste laag in de glazen
- Schep de yoghurtmousse over de glazen
- Schep een lepel mangocoulis op de mousse
- Leg er een paar stukjes mango op
- Herhaal de laagjes en eindig met blokjes mango, werk af met een gehalveerde passievrucht en enkele blaadjes verse munt