Yoghurtmousse met mango

minder dan 1 minuut lezen

Ingrediënten

Voor dit gerecht heb je volgende ingrediënten nodig voor 4 personen:

  • 250gr Griekse yoghurt
  • 200gr volle room
  • 30gr poedersuiker
  • 1 mango
  • 1 eetlepel water
  • 1 eetlepel passoa drank
  • 8 boudoirs
  • 2 passievruchten
  • Muntblaadjes
  • Garnering

Bereidingswijze

  1. Meng de yoghurt met de poedersuiker en klop de room stijf
  2. Spatel de opgeklopte room onder het mengsel
  3. Schil de mango en snij de helft van het vruchtvlees in blokjes
  4. Pureer de andere helft met 2 eetlepel water en 1 eetlepel passoa tot een dikke coulis
  5. Halveer de boudoirs en schik een eerste laag in de glazen
  6. Schep de yoghurtmousse over de glazen
  7. Schep een lepel mangocoulis op de mousse
  8. Leg er een paar stukjes mango op
  9. Herhaal de laagjes en eindig met blokjes mango, werk af met een gehalveerde passievrucht en enkele blaadjes verse munt

Labels:

Categorieën:

Bijgewerkt: