Ingrediënten
- 300g couscous
- 2 tomaten
- 1 komkommer
- 3 lente-uien
- 1 citroensap
- 3 el bladpeterselie (gehakt)
- 2 el munt (gehakt)
- 200g feta
- 500 groentebouillon
- olijfolie
- peper
- zout
Bereidingswijze
- Schil en halveer de komkommer, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Snij de lente-uitjes in dunne ringetjes. Verkruimel de feta.
- Breng de bouillon aan de kook. Doe de couscous in een schaal en schenk er de bouillon over. Laat afgedekt wellen, volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de korrels los met een vork. Voeg een scheutje olijfolie toe.
- Meng de tomaten, komkommer, rode ui, lente-uitjes, peterselie en munt door de couscous. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
- Verdeel de taboule over borden of kommen. Bestrooi met feta en serveer.