Pompoencake
Ingrediënten
Voor dit gerecht heb je volgende ingrediënten nodig:
- Cake
- 300g Zelfrijzende Bloem
- 300g Blonde Cassonadesuiker
- 1.5 Tl Speculaaskruiden
- 175g Gele Rozijntjes
- 200g Gesmolten Boter
- 1 Snuf Zout
- 4 Eieren, Losgeklopt
- Rasp Van 1 Sinaasappel
- 2 El Sinaasappelsap
- 450g Geraspt Pompoenvruchtvlees
- Topping
- 200g Verse Kaas, Type Philadelphia
- 90g Zachte Roomboter Op Kamertemperatuur
- 100g Bloemsuiker
- Rasp Van 1 Sinaasappel
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Vet de brownie-vorm in
- Doe alle droge ingrediënten in een grote kom en roer er de natte ingrediënten onder en stort in de vorm
- Bak 30 minuten (of tot de cake gaar is) en laat volledig afkoelen
- Doe de zachte boter, kaas en suiker in een kom en roer heel grondig
- Smeer op de cake & rasp er de schil op