Koolvis met paprikasaus, quinoa & kerstomaatjes

minder dan 1 minuut lezen

Ingrediënten

  • 2 kleine kopjes quinoa
  • 2 kleine kopjes kippenbouillon
  • 2 rode paprika’s (gepeld, zonder zaden en fijngesneden)
  • 1 kleine ui (fijngesneden)
  • Olijfolie extra vergine
  • 2 koolvisfilets
  • Peper & Zout
  • Olijfolie
  • Boter

Bereidingswijze

  1. Kook de quinoa in de kippenbouillon en volg de aanwijzing op de verpakking (ca. 15 minuten.)
  2. De graantjes nemen het vocht volledig op
  3. Bestrooi de drooggedepte visfilets met peper en zout
  4. Verhit in een pan een scheutje olie en een klontje boter en bak de visfilets aan beide kanten
  5. Stoof de paprika samen met de ui gaar in een beetje olijfolie, voeg een scheutje heet water toe
  6. Mix de saus heel fijn en breng op smaak met peper en zout
  7. Warm de saus (indien nodig) even op en schik alles op de borden
  8. In plaats van kerstomaatjes, kun je ook andere groenten kiezen