Ingrediënten
- 2 kleine kopjes quinoa
- 2 kleine kopjes kippenbouillon
- 2 rode paprika’s (gepeld, zonder zaden en fijngesneden)
- 1 kleine ui (fijngesneden)
- Olijfolie extra vergine
- 2 koolvisfilets
- Peper & Zout
- Olijfolie
- Boter
Bereidingswijze
- Kook de quinoa in de kippenbouillon en volg de aanwijzing op de verpakking (ca. 15 minuten.)
- De graantjes nemen het vocht volledig op
- Bestrooi de drooggedepte visfilets met peper en zout
- Verhit in een pan een scheutje olie en een klontje boter en bak de visfilets aan beide kanten
- Stoof de paprika samen met de ui gaar in een beetje olijfolie, voeg een scheutje heet water toe
- Mix de saus heel fijn en breng op smaak met peper en zout
- Warm de saus (indien nodig) even op en schik alles op de borden
- In plaats van kerstomaatjes, kun je ook andere groenten kiezen