Ingrediënten
- 25 gr bittere chocoladekrullen
- 25 gr witte chocoladekrullen
- 1 eetlepel ahornsiroop
- 50gr gesmolten boter
- 3 eetlepels citroen
- 50 gr fijne suiker
- 250 gr mascarpone
- 1,5 dl room (40%)
- 175 gr boudoirs
- 2 bananen
Bereidingswijze
- Doe de koekjes in een plastiek zak
- Sluit goed af en bewerk ze met de deegrol tot fijne kruimels
- Vermeng in een kom de koekjeskruimels met de gesmolten boter en de ahornsiroop
- Schep de massa in een springvorm (diameter 24cm) druk goed aan en zet in de koelkast
- Klop de room stijf
- Vermeng met de mascarpone, de suiker en het citroensap
- Snij de bananen in fijne plakjes
- Voeg ze bij de kaascrème
- Schep het mengsel op de opgesteven koekjesbodem en strijk de vulling mooi glad met de rugkant van een lepel
- Werk af met de chocoladekrullen en laat nacht in de koelkast opstijven