Ingrediënten
- 250 gr tarwekorrels
- 5 dl kippenbouillon
- 200 gr zongedroogde tomaten
- 1 courgette
- 100 gr pijnboompitten
- 250 gr gerookte zalm
- verse basilicumblaadjes
- Voor de dressing
- olijfolie
- 4 lepels olie
- 2 lepels limoensap
- 1/2 lepel kerriepoeder
- 1/2 lepel paprikapoeder
- peper & zout
Bereidingswijze
- Snijd de courgette in blokjes en bak ze aan in wat olijfolie
- Snijd de zalm & tomaten in reepjes
- Rooster de pijnboompitten in een droge pan en hak ze fijn
- Kook de tarwekorrels in de kippenbouillon volgens de instructies op de verpakking en laat het afkoelen
- Voeg de zongedroogde tomaten, de courgetteblokjes, de zalm en de pijnboompitten toe
- Breng op smaak met peper en zout
- Meng de ingrediënten voor de dressing onder elkaar en breng op smaak met peper en zout
- Verdeel de dressing onder de salade en werk af met fijngesnipperde basilicumblaadjes