Witte chocoladetaart met speculoos

minder dan 1 minuut lezen

Ingrediënten

Voor dit gerecht heb je volgende ingrediënten nodig:

  • 225 gram witte chocolade
  • 250 gram roomkaas
  • 200 ml slagroom
  • 100 gram speculoos
  • 50 gram boter
  • 2 zakjes vanillesuiker

Bereidingswijze

  1. Smelt de boter, verkruimel de speculoos en meng het onder de boter.
  2. Doe dit mengsel in een springvorm en druk goed aan.
  3. Zet 60 minuten in de koelkast.
  4. Smelt de witte chocolade au bain marie en laat afkoelen.
  5. Meng de roomkaas met vanillesuiker en roer onder de chocolade.
  6. Klop de slagroom lobbig (tussen vloeibaar en stijf) en meng onder het kaas-en chocolademengsel.
  7. Verdeel dit mengsel over de taartbodem en laat één nacht opstijven.
  8. Garneer de taart met witte chocoladekrullen.

Labels:

Categorieën:

Bijgewerkt: