Bruschetta met rammenas, rosbief & gekaramelliseerde ui

minder dan 1 minuut lezen

Ingrediënten

Voor dit gerecht heb je volgende ingrediënten nodig:

  • 2 rode uien
  • 4 el extra vierge olijfolie
  • 4 el rode wijnazijn
  • 1 el suiker
  • Stokbrood
  • Rammenas
  • Rosbief
  • Peper & zout
  • Mayonaise

Bereidingswijze

  1. Snij de stokbroden in stukken.
  2. Pel de uien en snij in grove stukken en fruit deze in de olijfolie gedurende 15 minuten.
  3. Voeg de rode wijnazijn en de suiker toe, breng ze op smaak met peper en zout en laat 20min sudderen op een zacht vuur.
  4. Smeer de stukken stokbrood in met olijfolie, breng op smaak met peper & zout en zet ze 7 a 9 minuten in de oven op 220°.
  5. Hak de rammenas fijn en meng het met een beetje mayonaise.
  6. Haal de sneetjes stokbrood uit de oven en beleg met rammenas, sneetjes rosbief en gekaramelliseerde ui.